Om Fråga DOKTORN

Om Fråga DOKTORN

Om Fråga DOKTORN

Vi tycker det är trevligt med alla bra och spännande frågor som kommer in till Fråga DOKTORN på www.doktorn.com Nu har vi ett nytt, mer effektivt system och välkomnar er att skicka in nya frågor!

För er, våra besökares skull vill vi ge några tips som kan vara bra att ha när du använder vår tjänst:

  1. Fråga DOKTORN ersätter inte ett läkarbesök. Behöver du hjälp snabbt, har du varit orolig länge eller vet du med dig att du måste ha ett svar på din fråga ska du vända dig till vården.
  2. Vad är skillnaden mellan Fråga DOKTORN och Fråga Husläkaren? Skillnaden är att under Fråga DOKTORN hittar du personer som är specialister på sitt område och som vi (ofta under tidsbegränsad period) har fått möjlighet att samarbeta med. För övriga sjukdomsområden / terapiområden står vår eminente husläkare Anders Halvarsson till tjänst under rubriken Fråga Husläkaren.
  3. Använda sökfunktionen: du kan använda sökfunktionen högst upp i vänsterspalten på hemsidan för att hitta tidigare frågor, artiklar och material som kan hjälpa dig ge svar på din fråga.

Vi besvarar frågor endast genom frågesidan och har ingen möjlighet att besvara eller lägga in frågor som inkommer via e-post / vanlig post.

Tack för ditt intresse för Fråga DOKTORN - ett smartare och trevligare sätt att få mer kunskap om medicin, hälsa och välbefinnande på nätet!

 Vill du anmäla felaktigheter eller har du synpunkter på något som inte fungerar som det ska? Då kan du vända dig till [email protected]

 

Veckans fråga

I söndags ställde vi om klockan - tycker du att Sverige bör avskaffa vinter- och sommartid?

Nyhetsbrev

E-postadress