Ange ditt sökord

Annons:

Olof (60) har under senaste året haft lite problem när han kissar:

Hej, jag har under det senaste året haft problem när jag kissar. Det har blivit tätare och svårt att tömma blåsan helt. Var på kontroll av prostata för åtta månader sedan och då var allt bra. Men mitt stora bekymmer nu är att jag är kolossalt öm i testiklarna sedan en månad tillbaka och har svårt att sitta och böja mig framåt. Har inte märkt någon förändring i testiklarna av knölar eller svullnader. Jag är lite orolig. Hälsningar Olof, 60

Du bör återvända till din läkare för en ny kontroll. Att du har en förstorad prostata verkar klart. Kanske har du också fått en inflammation i den; inte farligt men besvärligt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: