Ange ditt sökord

Annons:

Min son har massa leverfläckar i ansiktet som jag skulle vilja ta bort med laser och har några frågor kring detta?

Hej! jag har en son som är 10 år och han har en massa leverfläckar i ansiktet samt på halsen. Jag skulle vilja bränna bort dem med laser går det och var i sådana fall. Vad kostar det? Susanne 48

Principiellt är det högst olämpligt att behandla vanliga pigmentfläckar på en tioåring. Att ta bort pigmentförändringar med laser är inte rekommendabelt. Denna typ av åtgärd är inte något som den offentliga sjukvården sysslar med.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag myggbett?

Jag får väldigt lätt myggbett under somrarna och har testat alla möjliga myggmedel och sprayer men jag känner inte att de fungerar riktigt. Finns det något annat som jag skulle kunna testa?

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: