Ange ditt sökord

Annons:

Min läkare vill inte ge mig information om min SCLE – kan du hjälpa mig

Hej! Läkarna säger att jag har en sjukdom som heter scle. Jag undrar om ni kan ge mej ett svar på vad det är för sjukdom. Dom sa åt mej att söka på nätet men hittar inte mycket. Vill veta så mycket som möjligt. Tack på förhand. /Malin, 25 år

Du har rätt att få en rimlig information av din läkare om din sjukdom. För den skall ges utifrån din sjukdomsbild, som jag inte vet nåt om. Om de sen som ett komplement hänvisar dig till nätet tycker jag inte det är orimligt. Men den grundläggande informationen är de skyldiga att ge dig - så hör av dig till din doktor.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: