Ange ditt sökord

Annons:

Min dotter saknar fransar i nedre ögonlocken efter vattkoppor och jag undrar om man kan göra något åt det?

Hej! Detta gäller min dotter, 12 år. När hon var liten hade hon vattenkoppor och nu "fattas" det fransar i nedre ögonlocket. Detta lider hon väldigt av. Vad kan man göra åt detta? Transplantera? //Camilla 43

En frågeställning jag aldrig mött och det enkla svaret är detta är nog som det är och i varje fall utförs inte sådan transplantation i offentlig vård. Om det tekniskt är möjligt (det låter komplicerat, för vilka hårstrån skall flyttas?) kan det nog bara besvaras av klinik som sysslar med hårtransplantation.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Vilken SPF ska jag använda?

Jag är väldigt fräknig och ljus i hyn och har under sommaren lätt att bränna mig, snart kommer ju solen fram och jag undrar när man egentligen ska börja använda solskydd? Och vilken SPF är bäst för min hudtyp?

Hud & Hår

Vilken handsprit är bäst?

I detta konstiga coronaår har jag blivit en flitig användare av handsprit, men när jag ska köpa handsprit på apoteket känns det som en djungel av olika märken, ofta med olika konsistenser. Är det någon skillnad på effektivitet på olika handspritssorter?

Hud & Hår

Ärr i ansiktet blir rött av solen

Jag är en man på 30 år och var för några år sen med om en olycka och har sedan dess fått mindre ärr i ansiktet, så fort solen tittar fram blir ärret rött och bränns lätt, även vid svag sol. Vad kan jag göra för att ta hand om ärret på ett bra sätt?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: