Ange ditt sökord

Annons:

Min dotter saknar fransar i nedre ögonlocken efter vattkoppor och jag undrar om man kan göra något åt det?

Hej! Detta gäller min dotter, 12 år. När hon var liten hade hon vattenkoppor och nu "fattas" det fransar i nedre ögonlocket. Detta lider hon väldigt av. Vad kan man göra åt detta? Transplantera? //Camilla 43

En frågeställning jag aldrig mött och det enkla svaret är detta är nog som det är och i varje fall utförs inte sådan transplantation i offentlig vård. Om det tekniskt är möjligt (det låter komplicerat, för vilka hårstrån skall flyttas?) kan det nog bara besvaras av klinik som sysslar med hårtransplantation.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!