Ange ditt sökord

Annons:

Min dotter saknar fransar i nedre ögonlocken efter vattkoppor och jag undrar om man kan göra något åt det?

Hej! Detta gäller min dotter, 12 år. När hon var liten hade hon vattenkoppor och nu "fattas" det fransar i nedre ögonlocket. Detta lider hon väldigt av. Vad kan man göra åt detta? Transplantera? //Camilla 43

En frågeställning jag aldrig mött och det enkla svaret är detta är nog som det är och i varje fall utförs inte sådan transplantation i offentlig vård. Om det tekniskt är möjligt (det låter komplicerat, för vilka hårstrån skall flyttas?) kan det nog bara besvaras av klinik som sysslar med hårtransplantation.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag myggbett?

Jag får väldigt lätt myggbett under somrarna och har testat alla möjliga myggmedel och sprayer men jag känner inte att de fungerar riktigt. Finns det något annat som jag skulle kunna testa?

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: