Ange ditt sökord

Annons:

Kliande skrovliga områden på vårtgården

Har fått lite skrovliga, knöliga områden på bröstens vårtgård. Det kliar och har börjat blöda lite - ev pga att det varit svårt att låta bli att klia. Samtidigt har jag börjat tappa yttersta hudlagret på nästan alla fingrar. Detta har antagligen ingenting med brösten att göra men vill ända nämna det då detta börjat inträffa ungefär samtidigt och båda symptomen är nya.

Hej!
Det låter som eksem. Om du inte får bort det med receptfri hydrokortisonkräm under 1-2 veckor, föreslås du att söka vårdcentralen för bedömning.
FN

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 13 juni, 2004

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!