Ange ditt sökord

Annons:

Klåda och var runt könsorgan

Hej. Jag har ett problem som har pågått ett tag. Har klåda runt mitt könsorgan, har även vid två tillfällen bildats varsamlingar, nästan som acne fast storleken större. Huden känns inte torr eller liknande. Jag har försökt läsa lite på nätet om vad det skulle kunna vara, men har inte hittat några svar. Hoppas ni kan bidra med lite ljus över detta, då det är riktigt jobbigt att gå runt med och inte veta någon anledning. Mvh/ Johan, 28

Här finns många möjligheter. Du kan ha ett kliande eksem som ibland blir infekterat. Man kan också i underlivet få inflammationer i talgkörtlarna som blir som finnar. Ett mjälleksem kan ibland sitta bara i underlivet. Som du förstår krävs en närmare undersökning för att bena ut detta. Och det låter inte som nåt farligt eller smittsamt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!