Ange ditt sökord

Annons:

Kan Dermatend ta bort leverfläckar på ett effektivt sätt?

Hej! För ett tag sedan stötte jag på en produkt som heter Dermatend. Den påstås ta bort leverfläckar på ett effektivt sätt. Min fråga är egentligen om det fungerar och om det i så fall finns nackdelar med produkten. Kan ej se att den är speciellt omtalad i Sverige. Mvh, Linda H http://www.dermatend.com/ / Linda, 21

Jag vet inte vad detta är, men det låter inte seriöst. En snabbkoll på nätet antyder att det säljs på det sätt som "patentmediciner" sålts i minst 100 år.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Hallén
Hud, sex och samliv
Publicerad: 17 september, 2012

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag myggbett?

Jag får väldigt lätt myggbett under somrarna och har testat alla möjliga myggmedel och sprayer men jag känner inte att de fungerar riktigt. Finns det något annat som jag skulle kunna testa?

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: