Ange ditt sökord

Annons:

Jobbiga problem med huden

Hej
jag har fått lite problem med min hud på min högra arm.. det började med att jag vaxade några gånger ca: 4 gånger och plötsligt fick jag inåtväxande hårstrå och smart nog så pillade jag bort de små svarta prickarna från min arm men då bildades det sår.. så min mamma beställde "ingrow go" men det har bara blivit värre så jag sökte till min husläkare och han gav mig en kräm
" Microcid" har använt den i 3 veckor nu och det har blivit mkt bättre men jag har fått såna röda glänsande sår efter skorpan. Jag mår ständigt dåligt av det, min husläkare säger att det kommer att läka med tiden men jag vill verkligen få bort det så fort som möjligt. Finns det några bra tips som jag kan dölja såren, sola eller ska jag använda brun utan sol? Eller ska jag vända mig till en hud-läkare? behöver verkligen hjälp :( L (Kvinna, 15år)

Nu skall du inte mixtra mer utan låta detta läka ut. Man kan inte alltid snabba på naturen – den behöver få ha sin gång.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!