Ange ditt sökord

Annons:

Jag tror inte att jag har något fett mellan hud och ben och vill veta vad jag ska göra åt det?

Jag känner mig torr igenom hela kroppen. Känns som att det inte är nåt fett mellan hud och ben. Har inte gått ner i vikt. Känns som att jag går på benen i fötterna, håret går av. Ansiktet jättetorrt. Vad är din rekommendation att göra? Har sökt hjälp hos en doktor som fnös o gav miniderm mot ansiktet.... Kvinna /31

För att ge dig ett bra råd måste man få träffa dig och få mer information innan man kan värdera dina besvär.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag myggbett?

Jag får väldigt lätt myggbett under somrarna och har testat alla möjliga myggmedel och sprayer men jag känner inte att de fungerar riktigt. Finns det något annat som jag skulle kunna testa?

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: