Ange ditt sökord

Annons:

Jag har seborroiskt eksem och undrar hur man kan få bort det till 100%?

Hej. Jag har seborroiskt eksem. Jag har fått mediciner mot detta. Men medicinerna hjälper inte alltid till hundra procent. Jag undrar, hur går det med forskningen inom seborroiskt eksem? Finns det någon som håller på att forska inom detta? Tack för svar! // Tobias, 21

För ett så vanligt tillstånd som seborrhé pågår alltid utvecklingsarbete. För nuvarande har dock inget tillkommit som ändrar våra behandlingsrutiner. Och fullständig effekt är alltid det vi vill ha men sällan lyckas åstadkomma. Inom biologin är 100% med få undantag icke förekommande.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag myggbett?

Jag får väldigt lätt myggbett under somrarna och har testat alla möjliga myggmedel och sprayer men jag känner inte att de fungerar riktigt. Finns det något annat som jag skulle kunna testa?

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: