Ange ditt sökord

Annons:

Jag har seborroiskt eksem och undrar hur man kan få bort det till 100%?

Hej. Jag har seborroiskt eksem. Jag har fått mediciner mot detta. Men medicinerna hjälper inte alltid till hundra procent. Jag undrar, hur går det med forskningen inom seborroiskt eksem? Finns det någon som håller på att forska inom detta? Tack för svar! // Tobias, 21

För ett så vanligt tillstånd som seborrhé pågår alltid utvecklingsarbete. För nuvarande har dock inget tillkommit som ändrar våra behandlingsrutiner. Och fullständig effekt är alltid det vi vill ha men sällan lyckas åstadkomma. Inom biologin är 100% med få undantag icke förekommande.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Vilken SPF ska jag använda?

Jag är väldigt fräknig och ljus i hyn och har under sommaren lätt att bränna mig, snart kommer ju solen fram och jag undrar när man egentligen ska börja använda solskydd? Och vilken SPF är bäst för min hudtyp?

Hud & Hår

Vilken handsprit är bäst?

I detta konstiga coronaår har jag blivit en flitig användare av handsprit, men när jag ska köpa handsprit på apoteket känns det som en djungel av olika märken, ofta med olika konsistenser. Är det någon skillnad på effektivitet på olika handspritssorter?

Hud & Hår

Ärr i ansiktet blir rött av solen

Jag är en man på 30 år och var för några år sen med om en olycka och har sedan dess fått mindre ärr i ansiktet, så fort solen tittar fram blir ärret rött och bränns lätt, även vid svag sol. Vad kan jag göra för att ta hand om ärret på ett bra sätt?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: