Ange ditt sökord

Annons:

Jag har prickar på min penis

Jag är en kille på 19 år och har prickar på min penis! Har haft det ända sedan jag var 15 år och det är pinsamt när man träffar tjejer! Dom är små och vita, vissa dagar är det flera. Någon sa att det är talgkörtlar!
Snälla hjälp mig! Vad kan jag göra för att få bort dom? Jag går just nu på Roaccutan mot min acne i ansiktet!
Tacksam för svar.

Hej!
Du bör söka ungdomsmottagning, klillmottagning eller sexochsamlevnadsmottagning (olika namn på olika orter i Sverige) för att få information och bedömning när någon tittar på huden. Eftersom du har Roaccutan går du ju hos en hudläkare som är expert på all hud, även den genitala alltså. Fråga där i första hand! Fråga även din tjej/nästa tjej om hon alls har märkt dina prickar! Ofta är det så att hon är helt upptagen med att tycka att hennes egna små "defekter" är pinsamma, att hon inte alls hinner fundera över dina!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: