Ange ditt sökord

Annons:

Jag får svinkoppor när jag kysser min kille

Jag har sen jag träffade min kille haft återkommande utbrott av svinkoppor. Varje gång vi hånglar får jag efter ca 12 timmar kliande vita finnar som vätskar sig och snabbt förändras till gula skorpor, främst på hakan. Han åt antibiotika mot svinkoppor för några år sedan men har inga symptom längre. Ändå smittar han mig? Blir av med utslagen på 1 vecka med tvål och alsolsprit men problemet är att jag får det igen och igen. Har nu även sår i underlivet och näsan som inte läker. Vad ska vi göra?

Besvärlig situation där man måste veta mycket mer för att kunna råda er. Men jag tycker att ni skall söka - gärna tillsammans.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: