Ange ditt sökord

Annons:

Jag är 13 år och har jätteäcklig armsvett

Jag är 13 år och har en jätteäcklig armsvett! Det blir som jättestora fläckar under armarna. Det blir det jämt när jag har folk omkring mig, när jag är själv så har jag nästan ingen armsvett! Vad ska jag göra? Jag har inte provat absolut torr, men tror ni att det verkligen hjälper? Om det inte hjälper vad ska jag göra då? Jag har inte vågat säga det till NÅGON, då skulle jag skämmas ihjäl! Jag köpte nyss en deo från apoteket som hette vågen, på den så stod det att den hjälpte mot fukt men det har inte hjälpt ett endaste dugg! Är det nått fel på mig? Jag vill inte gå till någon läkare! Snälla hjälp mig! Jag får panik! Hälsningar “det blöta äcklet!”

Jag tycker att du skall pröva Absolut Torr som är mycket effektivt mot armsvett. Var noga med att följa bruksanvisningen. Det är inget fel på dig. I tonåren börjar man svettas mer under armar och ibland i handflator och fotsulor.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: