Ange ditt sökord

Annons:

Jörgen (24) har en slags kronisk bitestikelinflammation, med ömmande prostata och uretrit:

Med andra ord har jag väldigt ont i sädesledarna osv, plus att min urinrörsmynning är röd och har vätskat en hel del. Däremot har det den senaste tiden bara varit rött och jag har i det närmaste sluppit sekretet o.dyl till för ca en vecka sedan, då jag upplever att det blivit känsligare igen. Detta var möjligtvis i samband med oskyddat sex, men jag tror knappast att det beror på det, men vill inte utesluta det. Jag har inte ätit antibiotika på sex månader nu och tänkte att det kanske är orsaken till att det "gått tillbaka"? Och om det skulle visa sig att den kvinna jag var med har en könssjukdom, skulle det då förvärra mitt redan infiltrerade urinrör?

Skrivet av Anders Hallén...
Patienter med kronisk inflammation, som t.ex i prostata, får ofta ökade besvär efter oskyddad kontakt med ny partner, utan att det behöver röra sig om någon könssjukdom.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: