Ange ditt sökord

Annons:

Hur undviker jag torr hy på vintern?

Jag har väldigt torr hy och det syns extra tydligt när jag har smink på mig. Jag undrar vad jag kan göra för att undvika att det syns så mycket? Kan jag använda någon extra fet dagkräm för att det ska se bättre ut eller vad har du för tips? Helst inget som är för dyrt

Hej! Många behöver ändra sina hudvårdsrutiner under vintern. Vi på apoteket hjälper dig gärna med bra och prisvärda produkter som rengör på ett milt sätt samt har extra mycket fukt och fett beroende på hudtyp.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anki Hökfelt
Uppdaterad: 26 oktober, 2023 Publicerad: 26 oktober, 2023

Liknande frågor

Hud & Hår

Solkräm under skidåkning i Alperna?

Hejsan, jag och min familj ska i väg på skidsemester i vinter. Det jag har gått och funderat över ett tag är om man behöver använda solskydd när man åker skidor nere i Alperna. Hur viktigt är det att använda det (i ansiktet) och hur hög SPF räcker att använda i så fall?

Hud & Hår

Hur motverkar jag torr och kliande hud?

Jag har konstant torr och kliande hud nu på vintern, det gör mig galen! Jag tycker att torr hud känns obehagligt och jag försöker smörja in mig men så fort krämen sjunkit in känner jag mig lika torr på nytt. Vad ska jag göra för att motverka min torra hud?

Hud & Hår

Varför tappar jag hår under vintern?

Jag märker att jag tappar mycket hår. Vad kan detta bero på? Flera av mina vänner upplever samma sak, har det med vintern att göra? Hur gör jag för att inte tappa mer hår?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: