Ange ditt sökord

Annons:

Har tappat all lust

Funderar om Ni kan svara på varför jag liksom har tappat all lust; sexlust som livslust.
Jag har alltid varit en väldigt barnsligt-pervers typ. Åtmonstone privat. Har onanerat jätte mycket i mitt liv. Har kanske också även varit väldigt sex-fixerad många gånger. Har också alltid haft väldigt lätt att hitta på vilda sexfantasier.

Problemet är: En dag förra veckan, var det som någon skulle ha slagit av en ON(OFF-knapp; Plötsligt finner jag ingen sexlust, vill inte onanera (Som jag annars brukar ha känslan av - kan vara en lätt släng av sexberoende), saknar även livslust och ork med livet. Angående sexfantasierna är det precis som om någon skulle ha raderat den del av hjärnan som sköter det, för även om jag försöker fantisera ihop ngt perverst lyckas inte ens det. Även känslan av sex-drift som borde driva alla män/hannar är borta. Har också svårare att få stånd.

All denna ändring i mitt sinnestillstånd skrämmer mig, då jag inte känner igen mig längre. Känner inte ens någon lockelse till kvinnor längre! Till och med den lusten har försvunnit; tills den nämnda dagen, var jag "på-rosa-moln"-kär i en tjej, men då dagen efter kände jag inget.

Kan detta bero på att jag onanerat för mycket --> gjort slut på mina gamet-celler (som skall bli spermier) och därav stoppat productionen av testosteron? Eller kan jag ha fått något fel i hypotalamus/hypofysen (Minns inte vilken av dem som sköter sexdriften). Eller är det något helt annat? Detta skulle jag inte ta som ngt stort problem om jag var typ 65- 70, men jag är bara 20. Vad skall jag göra?

Förlåt för den långa utredningen, men hade svårt att förklara detta kort!

Detta är inte ett problem med en enkel medicinsk förklaring. Sexualiteten är som det mesta andra i kroppen en varierande funktion. Och som du beskriver det är din allmänna livslust borta – du kan ha drabbats av en depression. Jag tycker du skall prata med någon – en psykolog eller din distriktsläkare.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: