Ange ditt sökord

Annons:

Går det att dämpa sexlusten

Question:
Hoppas att detta är rätt kategori att skriva i, i alla fall så jag är ständigt kåt detta låter inte som ett problem men jag kan onanera 10ggr per dag om jag vill och ändå är jag kåt, även om jag låter bli kan jag inte sluta tänk på sex, om detta beror på att jag är oskuld eller så vet jag inte min fråga är ifall det finns något läkemedel/naturmedel som dämpar sexlusten för jag tycker det är väldigt irriterande. Ifall detta är meddelande är till fel person så hoppas jag att du/ni kan skicka det till rätt person. Var snäll och hör av er jag håller på att bli tokig. LCF (man, 29år)

LCF: Jag tycker absolut att du skall ta kontakt med någon terapeut inom området sexproblem. Jag har också hört talas om en förening, anonyma sexmissbrukare som du skulle kunna vända dig till. Jag tror nog inte att man med en enkel medicinering kan hjälpa dig, utan att man möjligen vid en undersökning skulle finna något avvikande i dina exempelvis hormonella funktioner.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 20 april, 2010

Liknande frågor

Mage & Tarm

Får ont i magen av stress. Vad kan jag göra?

Jag har senaste tiden haft väldigt ont i min mage. Jag har precis börjar plugga och har känt mig mer stressad än vanligt. Jag äter som vanligt men får under de stressiga perioderna väldigt mycket magknip. Ibland så mycket att jag har svårt att koncentrera mig. Vad kan jag göra?

Sömn & Stress

Svårt att sova. Vad ska jag göra?

Jag har under en period haft väldigt svårt att sova. Jag vill helst inte börja med receptbelagda sömntabletter då jag är rädd för att bli beroende. Finns det något annat receptfritt alternativ som jag skulle kunna testa?

Sömn & Stress

Symtom på sömnapné

Hej! Min man har andningsuppehåll när han sover. Flera gånger per timme och uppehållet kan vara oroväckande länge vilket gör att jag måste putta på honom för att se så han börjar andas igen. Han snarkar mycket och det låter ansträngande för honom. Han vaknar till ibland av detta men det kommer han inte ihåg. Han är också väldigt trött på morgonen, 44 år. Undrar om detta kanske kan vara sömnapné?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: