Ange ditt sökord

Annons:

Går det att dämpa sexlusten

Question:
Hoppas att detta är rätt kategori att skriva i, i alla fall så jag är ständigt kåt detta låter inte som ett problem men jag kan onanera 10ggr per dag om jag vill och ändå är jag kåt, även om jag låter bli kan jag inte sluta tänk på sex, om detta beror på att jag är oskuld eller så vet jag inte min fråga är ifall det finns något läkemedel/naturmedel som dämpar sexlusten för jag tycker det är väldigt irriterande. Ifall detta är meddelande är till fel person så hoppas jag att du/ni kan skicka det till rätt person. Var snäll och hör av er jag håller på att bli tokig. LCF (man, 29år)

LCF: Jag tycker absolut att du skall ta kontakt med någon terapeut inom området sexproblem. Jag har också hört talas om en förening, anonyma sexmissbrukare som du skulle kunna vända dig till. Jag tror nog inte att man med en enkel medicinering kan hjälpa dig, utan att man möjligen vid en undersökning skulle finna något avvikande i dina exempelvis hormonella funktioner.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 20 april, 2010

Liknande frågor

Sömn & Stress

Symtom på sömnapné

Hej! Min man har andningsuppehåll när han sover. Flera gånger per timme och uppehållet kan vara oroväckande länge vilket gör att jag måste putta på honom för att se så han börjar andas igen. Han snarkar mycket och det låter ansträngande för honom. Han vaknar till ibland av detta men det kommer han inte ihåg. Han är också väldigt trött på morgonen, 44 år. Undrar om detta kanske kan vara sömnapné?

Sömn & Stress

Sömnproblem vid skiftarbete

Jag jobbar 4 skift, sover dålig ca 3 till 4 timmar när jag jobbar natt (5 nätter). Somnar lätt när jag kommer hem men vaknar efter 3 till 4 timmar och kan inte somna om. Har försökt med det mesta, såsom motion, kallt i sovrummet, hörselproppar, mörkt i rummet, men inget hjälper. Vad ska jag göra?

Sömn & Stress

Misstänker att anhörig kommer bli utbränd

Hej! Jag tror att min syster kommer att bli utbränd. Hon är ständigt trött, vissa nätter sover hon ingenting, hon är väldigt lättirriterad och ojar sig över att hon har så mycket att göra. Jag har själv gått in i väggen och det är som att jag ser mig själv innan det hände. Hon vägrar lyssna på mig när jag säger att hon måste lugna ned sig. VAD bör man göra som anhörig om man känner någon som man tror är på väg att bli utbränd?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: