Ange ditt sökord

Annons:

Fråga om nässelutslag

Hej!
Jag har lidit av nässelutslag i över ett år nu samt fått 5 st allergichocker då läppar kinder nått fall ögonen blivit mycket svullna. Ska undvika ett ämne som finns i bla impren, ibumetin , treo, eeze. Har astma. Äter fortfarande ceritezin mot nässelutslagen(får utslag om jag inte tar dem) Hur länge kan man äta Ceritezin? Kan det bli några biverkningar. Jag känner mig väldigt trött och nu senaste dagarna så känner jan mig deppig fast jag egentligen inte har speciellt mycket att vara deppig för. I två dagar har jag även haft värk och ilingar i höger lår (närmare knät än höft) i natt vaknade jag av det flera ggr och nu när jag sitter vid datorn på jobbet så kommer det omvartannat.Vet inte riktigt vad min fråga var. Främst är det väl om kroppen kan få biverkningar om man äter ceritezin en längre tid. Maria (Kvinna, 34år)

Du har haft dina nässelutslag länge men alls inte extremt så. Så länge du har effekt av Cetirizinet kan du lugnt fortsätta att ta dem. Om den effekten avtar kan det fungera att byta till ett annat antihistaminpreparat.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!