Ange ditt sökord

Annons:

Fråga om hudprodukter

Är denna hemsida endast reklam för de produkter ni har på apoteket? Er dermatolog säger att det inte är skillnad på kroppskrämer och ansiktskrämer. Detta gäller väl då era produkter? Andra märken har mer finmolekylära ingredienser med signalsubstanser.

/Malin

Hej

Vår hemsida har en "Fråga Doktorn"-tjänst som service för patienter som har frågor gällande torr hud, eksem och psoriasis. Vi tillhandahåller läkemedelsregistrerade mjukgörare med dokumenterat mjukgörande och skyddande egenskaper. Propylenglykol som finns i t ex Propyless har dokumenterat fuktighetsbevarande egenskaper och även viss antimikrobiell effekt mot bakterier och svampar som finns naturligt på huden. Propyless kan användas både på kroppen och i ansiktet.

Det finns många icke-läkemedelsregistrerade mjukgörare att köpa och om du har frågor gällande deras finmolekulära ingredienser är det bästa att du kontaktar de företag som tillhandahåller dessa mjukgörare. Har du besvär av torr hud rekommenderar jag att du kontaktar din husläkare för konsultation.

Med vänlig hälsning

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 20 augusti, 2005

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!