Ange ditt sökord

Annons:

Finnar och solning

Hej!

Jag är en kille på 19 år, det är så att jag har under ett antal år haft akne från och till. Jag går idag på roaccutan behandling, jag är snart klar med min sjätte månad, egentligen så har jag inga finnar kvar det jag har kvar är lite röda områden som finnarna har lämnat kvar. Kan man sola bort dessa? Nu är det så att jag ska åka på semster(soligt land) jag vet att man inte ska sola under denna behandling. Men frågan är när kan jag börja sola efter avslutad kur? lite info uppskattas :) tack Philip (19 år)

Det är inte säkert att du blir ökat känslig för solen. Ta det försiktigt speciellt i början. Nivåerna av läkemedlet faller snabbt efter avslutad behandling.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!