Ange ditt sökord

Annons:

Ett par frågor …

Hej! Jag har två frågor som jag undrar över.

1. Hur lång tid ska det “normalt ” ta innan män kan få utlösning igen. Jag tycker att det väldigt lång tid för mig. Vet inte den exakta tiden, men efter fyra timmar kan jag fortfarande inte få stånd efter en utlösning.

2. Mina pungkulor hänger på olika höjd med ca 1.5-2 cm skillnad. Brukar det vara så? När jag använder musklerna “i pungen” för att lyfta kulorna så är det bara den som hänger högre upp som höjer sig. Den andra är helt opåverkad av mina ansträngningar att lyfta den. Det är min vänstra kula som hänger längre ner och inte går att lyfta. Har alltid varit lite orolig att den vänstra kulan inte fungerat riktigt som den ska. Den oron har blivit större nu när jag har upptäckt hur lång tid det tar för mig att kunna få utlösning igen. (Behovet har inte uppstått tidigare då jag enbart har onanerat och aldrig gjort det över en gång per dag. Men nu när man har tjej kan det hända att man är sugen på sex mer en en gång per dag och då vill den inte stå andra gången. Ganska jobbigt.)

Tacksam för svar Johan (Man, 22år)

Det finns ingen ”normalsiffra” för hur lång tid som skall behövas mellan utlösningar. Förmågan till erektion är egentligen en annan mekanism som är beroende av många olika faktorer. För båda fenomenen är det stor individuell spridning.
Ja, testiklarna hänger ofta olika högt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: