Ange ditt sökord

Annons:

Den prick jag har under foten, kan det vara fotsvamp?

Jag har en liten prick under min fot som jag har haft ett par år, den har inte skapat något som helst besvär. men det är ungefär som en krater av hårdare hud (antar jag är vanligt under fötterna) och vitaktig hud fyllt i den, jag har flera gånger pillat bort det men det kommer alltid tillbaka. Jag undrar bara om det kan vara någon form av fotsvamp eller om det är något jag kan få bort

Låter som en vanlig fotvårta. Fortsätt att behandla den som du hittills gjort. Du kanske inte får bort den, men håller du den tunn får du inga besvär av den.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: