Ange ditt sökord

Annons:

Blodspår i sperman

Jag har haft blodspår i sperman vid minst 3 tillfällen (inte alltid man ser det), och också haft det i urinen vid minst 3 tillfällen det senaste året. Inte mycket men det syns. Vid ett av tillfällena då jag urinerade var det kraftigt blodfärgat men avtog vid kommande urinationer.

Jag har också haft magproblem (magkatarr) och undrar om det kan ha något samband?

Hur allvarligt ska jag se på det här?

Samband mellan magbesvären och blodet är det nog inte.
Eftersom du haft detta vid upprepade tillfällen tycker jag du skall söka för en närmare undersökning.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: