Allen Carrs "Easyway" kurs?

Allen Carrs "Easyway" kurs?

Allen Carrs "Easyway" kurs?

Kvinna (49). Har nog försökt sluta röka sen jag dumt nog började för ca 30 år sen utan att nämnvärt lyckas. Har nu hittat Allen Carrs "Easyway" kurs i Stockholm. Vad tror Ni om den kursen, är det verkligen så bra, Vet Ni något om den? Har ju läst böckerna men bolmar ändå. Kursen kostar ju en del och om den ändå inte är bra kan jag lägga pengarna på annat alternativ, men vilket?? Champix och Zyban funkar ej pga biverkningar...hjälp...
Hej,

Jag har inte sett någon vetenskaplig utvärdering av den kurs du nämner men den bör vara ett bra stöd för en del. Om detta gäller dig kan nog ingen svara på.

Du skriver att du har haft bieffekter av Champix och Zyban men berättar inte något närmare om vilka dessa bieffekter var och vad som gjordes för att eventuellt minska dessa. För båda preparaten gäller att det vanligaste är att inte ha någon bieffekt. För de som får bieffekter av Champix är illamående under en kort tid efter tablettintaget det vanligaste. Detta brukar försvinna med tiden. Det kan minska om dosen sänks och troligen också om tabletten tas med rikligt med vatten. Jag har haft patienter som bestämt sig för att uppleva illamåendet som något positivt som ytterligare bidrager till att minska röksuget. Diskuterade du och din läkare vad som kunde göras för att minska de bieffekter som du upplevde eller slutade du bara ta läkemedlet?
Mvh

PÅL

 

Veckans fråga

Två veckor kvar till jul, känner du av julstressen?

Nyhetsbrev

E-postadress