Ange ditt sökord

Annons:

Öm testikel

Det ömmar när jag klämmer på underdelen av min testikel. Jag har också mått väldigt dåligt den sista tiden, varit trött, varm och svettig konstant. Jag har vaknat upp med svettningar på nätterna. Vidare verkar många lymfkörtlar svullna. Kan det vara testikelcancer eller dylikt? Kille, 21

Testikelcancer ger förstorad testikel men inte smärta. Den orsakas oftare av en inflammation i bitestikeln. I vilket fall behöver du en undersökning och ett tillfälle att få ventilera dina frågeställningar. Ring husläkaren för en tid!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: