Ange ditt sökord

Annons:

Ärr på huden efter spruta

Hejsan!

Har en lite annorluna fråga. Fick en Hepatit b-vaccin insprutat intracutant när jag fick min första av tre sprutor. Jag vet ej varfför tänkte inte på det men har haft ett vit och lite rödaktigt märke där nu efteråt, och fick sprutan i mars 2010 och det ser fortfarande likadant ut.

Undrar helt enkelt om jag nu har fått ett kroniskt "ärr" där pga denna mindre duktiga sjuksköterska. Svår fråga att svara på kanske men hoppas du kan ge nån klarhet....

Tacksam för svar /Daniel, 26 år

Jo detta är säkert en liten ärrbildning, men det kommer avta med tiden.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!