Ange ditt sökord

Annons:

Äldre man med stora besvär:

65-åring har besvär (måttliga utslag på ollonet och vissa besvär med förhuden - som ger stora besvär vid samlag och ibland vid tömning av blåsan) under ca 3 år som liknar BXO (Balanitis=olloninflammation) men Cortimyk 50 g kräm hjälper ej. Jag har behandlat i perioder enligt föreskrift. Jag har också artroser i båda knäna men kan motionera på löparband med viss försiktighet. Hade Herpes Zoster för ca 20 år sedan och är i övrigt väsentligen frisk.

Skrivet av Anders Hallén...
Om du verkligen har en BXO behöver du ett starkare kortisonpreparat; vi brukar ge Dermovat, under lång tid – månader. Men en BXO brukar inte påverka vattenkastningen. Du borde nog söka för att få en säker diagnos.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!