Ange ditt sökord

Vinn julklappar!

Vinn julklappar!

Vi på DOKTORN vill sprida julkänslan och tävlar därför ut tre olika julklappar, något som passar alla åldrar. 

Annons:

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta bra julklappar, därför tävlar vi i år ut två olika klappar till våra superhärliga läsare och besökare. Tävlingarna är i anslutning till olika spännande event som händer hos oss. 

Tidningen DOKTORN, 10 år i väntrummens tjänst!

Var med och tävla om 10 stycken helårsprenumerationer på Tidningen DOKTORN – till dig eller någon du tycker om! Såhär tävlar du: du skickar in ett kort hälsotips via e-post eller på vykort till [email protected] eller DOKTORN.com Erlandsson & Bloom AB, Isafjordsgatan 30C, 164 40 Kista Märk kuvertet/e-posten “Jultidning” Vill du ge bort tidningen? Skicka in ditt namn och din adress samt skriv att du vill ge bort tidningen och till vem du vill ge bort den, namn och adress. Du kan tävla fram till den 21/12. Vinnaren meddelas 22/12. 

I 10 år har Tidningen DOKTORN legat på plats i Sveriges väntrum. Istället för att gamla tummade tidningar, sönderrivna och utgångna, ligger i väntrummen ville Erlandsson & Bloom AB att väntrummen skulle ge ett städat och rent intryck. Att man får ta med sig tidningen gör den dessutom mycket hygienisk. Genom en väl avvägd blandning av hälsoreportage, skolmedicin, matrecept, korsord och tips finns det något som passar alla läsare. Tidningen har rönt stor framgång och är mycket uppskattad. Det finns även en prenumerationsversion som heter DOKTORN+ och som är extra välfylld för prenumeranter. Det betyder att du fyra gånger om året får Tidningen DOKTORN och all spännande läsning den för med sig direkt ner i din brevlåda. Perfekt! Prenumerera redan idag – läs mer här

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: