Ange ditt sökord

Nytt glutenfritt tilltugg för barn

Nu är det premiär i de svenska butikerna för Junior-majsbågar från Real Snacks. De tillverkas helt utan salt och tillsatser och riktar sig främst till barn och ungdomar. Real Snacks Junior är särskilt bra för dem som är allergiska mot gluten eller laktos. De nyttiga tilltuggen är gjorda av majs och passar perfekt att ta med sig på utflykter och resor.

Annons:

Enligt Statistiska Centralbyrån lider cirka 50 000 barn i åldern 0-15 av gluten- eller laktosintolerans. Utbudet av produkter som tillgodoser dessa barns behov är bristfälligt men nu finns Real Snacks Junior som ett alternativ till allergiker som saknat ett nyttigt snacks som även de kan äta. Majsbågarna innehåller endast 2 procent fett, den mängd som naturligt återfinns i majs.

Annons:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.