Ange ditt sökord

Enligt allmänhetens betygsättning via App store får Knodd.se högst betyg av alla digitala vårdgivare. Foto: Shutterstock

Enligt allmänhetens betygsättning via App store får Knodd.se högst betyg av alla digitala vårdgivare. Foto: Shutterstock

Knodd.se har nöjdast patienter

Digital vård har under pandemin blivit en viktig del av vårdutbudet för att kunna erbjuda vård på distans. Både privata aktörer och regionerna ha satsat för att förbättra det digitala vårdmötet. Doktorn.com har gjort en genomlysning av vilka som har nöjdast patienter.

Annons:

Vi har utgått från de betyg som sätts i App store och att man måste ha minst 1 000 personer som betygsatt för att kvala in på listan. Om man har för få personer är det svårt att göra en bedömning. Betygsskalan är 0 till 5 där 5 är bäst.

5.0 Knodd.se. Digital barnhälsovård. Nationell

4,9 Kry.se. Allmän vård. Nationell

4,8 Doktor.se. Allmän vård. Nationell

4,8 MinDoktor.se. Allmän vård. Nationell

4,8 Bra liv nära. Allmän vård. Region Jönköping

4,8 Närhälsan online. Allmän vård. Västra Götalandsregionen

4,7 Mindler.se. Psykologer online, Nationell

4,7 Doktor24. Allmän vård. Nationell

4,7 Lideta Digital. Allmän vård. Nationell

De som inte kvalade in med nog många svarande är förvånande nog 1177.se som fick betyg 1,9 med 216 svarande och Alltid öppet, betyg 2,2 med 518 svarande, som är Region Stockholms digitala lösning för allmän digital vård. Region Dalarnas digitala lösning Min Vård fick 4,7 i betyg med 500 svarande och Region Östergötland med appen Din Vård fick 4,7 i betyg med 354 svarande.

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: