Ange ditt sökord

I Knodds app får du vetenskapligt baserad information om graviditeten - vecka för vecka. Foto: Knodd

I Knodds app får du vetenskapligt baserad information om graviditeten - vecka för vecka. Foto: Knodd

Knodd lanserar tjänst för gravida

Den digitala vårdgivaren Knodd lanserar nu en ny tjänst för blivande föräldrar. Nu kan du följa ditt barns utveckling, från plusset på stickan till 5 års ålder.

Annons:

Knodd, som idag är Sveriges enda digitala vårdgivare med fokus på barnsjukvård, lanserar en ny tjänst för gravida. Blivande föräldrar kan nu följa sitt barns utveckling från positivt graviditetstest fram tills barnet är 5 år gammalt. I en och samma app har Knodd samlat information kring mödrahälsovård, utvecklingsfaser, vaccinationer och mycket mer, tillsammans med kurser och sjukvård erbjuden av barnspecialister.

Vad kan Knodd hjälpa till med?

Knodd har sedan starten 2018 haft över 100 000 föräldrar som använt deras app med sjukvårdsrådgivning för barn, och antalet användare ökar stadigt. I appen kan föräldrar även följa sitt barns utveckling under småbarnsåren med faktabaserad kunskap och rådgivning av barnspecialister. Nu breddar Knodd appen ytterligare med en helt ny tjänst för gravida.

Nu lanserar Knodd en tjänst för blivande föräldrar

– Vi försöker alltid hitta nya sätt att skapa trygghet för föräldrar, och nu även till blivande föräldrar där vi vet att många önskar stöd i alla faser – från de första veckorna av graviditeten till många år framåt när barnet växer upp. Dessutom är allt material i appen framtaget av erfarna specialister inom barnmedicin och mödravård, säger Younis Khalid, verksamhetschef på Knodd.

Gravidprogrammet erbjuder blivande föräldrar att följa sitt barns utveckling vecka för vecka under graviditeten och få matnyttig information i form av checklistor, specialistkunskap, stöd och digitala kostnadsfria kurser. Tjänsten tar avstamp i vetenskap och aktuell forskning och är utvecklad tillsammans med barnmorskor och barnspecialister med lång erfarenhet av mödravård och barnmedicin.

Samla all information och graviditet och småbarnstiden

Det som särskiljer tjänsten från många andra gravidappar är möjligheten att fortsätta följa ditt väntade barns utveckling även utanför magen, och ha all information om barnet samlat på ett och samma ställe.

I appen kan du spara information om graviditeten, tillväxtkurvor, språkutveckling och vaccinationer under de första åren. Du kan följa fostrets utveckling genom varje fas, vecka för vecka, och få checklistor över vad du som gravid kan göra under varje trimester.  Du får även information om vad som händer i din kropp som gravid och råd om hur du kan hjälpa både dig själv och bebisen att må så bra som möjligt.

I appen erbjuder även Knodd digitala, kostnadsfria videokurser för gravida och nyblivna föräldrar. Kurserna är framtagna av Knodds barnspecialister, och handlar om viktiga ämnen som  till exempel barnavård, språkutveckling, förstahjälpen, hjärt-lung-räddning, barnsäkerhet, spädbarnsmassage och mycket mer.

 

Annons:

Källor:

Knodd

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: