Ange ditt sökord

Annons:

Barn

Affektanfall hos barn
18 augusti, 2020 Barn & Graviditet

Affektanfall hos barn

Små barn kan gråta eller skrika tills de tappar andan och svimmar. Det kan kännas otäckt men är ofarligt. Affektanfall hos barn är ingen sjukdom utan en variant på ett normalt beteende och som utlöses av mycket starka känslor. Som förälder ska man försöka att behålla lugnet och finnas nära barnet tills det går över.

Annons:
Öka ungas aktivitet under skoldagen med ny digital plattform
4 juni, 2019 Barn & Graviditet

Öka ungas aktivitet under skoldagen med ny digital plattform

Barn gör som vuxna gör, inte som vi säger. Vi har ett alltmer stillasittande samhälle och detta speglas självklart även hos våra barn. FUN är ett nytt projekt som ska ta fram digitala hjälpmedel, för att få en ökad fysisk aktivitet under hela skoldagen och inte enbart under idrottslektionerna.

Annons:
Annons:
Möt människorna som gör skillnad – där hjälpen behövs!
14 november, 2018 Barn & Graviditet

Möt människorna som gör skillnad – där hjälpen behövs!

Det finns platser på jorden där den humanitära situationen är i kris och hjälpbehovet varierar från stort till enormt. Till dessa platser beger sig organisationer och människor för att göra vad de kan, människor som vet vad det innebär att vara på plats. Möt Mia Hejdenberg från Läkare utan gränser och Saman Saidi från Rädda barnen som delar med sig av sina erfarenheter på fältet.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: