Ange ditt sökord

Boktips: Relationsboken

Boktips: Relationsboken

För att kunna leva i meningsfulla relationer, med arbetskollegor, släkt, vänner och kanske en kärlekspartner, måste man börja med relationen till sig själv. Förstår du dig på dig själv och dina reaktioner?

Annons:

Tidigare livsupplevelser, både positiva och negativa, styr våra handlingar och känslor.
Om du är medveten om det är det också lättare att hantera dem och inte fastna i gamla hjulspår. Hämta istället kraft ur din bakgrund för att komma framåt.
I den här boken, där författarna kombinerar olika metoder och mångåriga egna erfarenheter, får du hjälp att göra en djupdykning i dig själv, för att senare kunna förbättra dina relationer till dem du önskar. Ett stort antal övningar vägleder och underlättar arbetet.

När du inventerat din livshistoria upptäcker du dina styrkor och svagheter och ser hur det förflutna påverkar ditt liv och dina relationer idag. Du lär dig känna igen dina masker och inre konflikter. När du granskat dina värderingar och kommit underfund med din drivkraft kan du forma din vision för framtiden.

Titel: Relationsboken
Författare: Gunilla Branzell och Ove Valdius
Bokförlag: Ica Bokförlag
ISBN: 978-91-534-2646-2

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: