Ange ditt sökord

Annons:

Ungdomar

Annons:
Annons:
Annons:
Skolan som har gympa på schemat varje dag
20 februari, 2017 Barn & Graviditet

Skolan som har gympa på schemat varje dag

På Norrstrandsskolan i Karlstad siktar man på att bli skolan som har mest gympa bland alla skolbarn i Europa. I ett pågående pilotprojekt låter man en klass testa att ha gympa varje dag och de positiva effekterna har varit flera. 

Långa väntetider för hjälp inom BUP
28 september, 2016 Barn & Graviditet

Långa väntetider för hjälp inom BUP

Det kan dröja så länge som ett år innan den som söker sig till BUP-kliniker runtom i Sverige får hjälp. Kollar man däremot på statistiken så ser läget annorlunda ut, något som kan anses som fusk enligt Sveriges kommuner och landsting. 

Krönika: Ingen kan göra allt – men alla kan göra något
16 augusti, 2016 Depression & Ångest

Krönika: Ingen kan göra allt – men alla kan göra något

När jag växte upp fanns en fröken som jag tyckte mycket om. Jag minns att jag var väldigt fascinerad över hur fint hon skrev, och ville gärna lära mig. Hon satt med mig ibland, och så skrev vi tillsammans. Jag kunde helt förlora mig i dessa vackra bokstäver, och hon kändes så trygg. Det betydde mycket för mig att få dessa stunder med henne. Jag kände mig viktig och sedd. En till synes liten skillnad, som för mig blev så viktig.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: