Ange ditt sökord

Annons:

Stefan Berg

Tränar chefer i ledarskap på Alliator AB

4 artiklar skrivna

Stefan hjälper chefer med ledarskapet både individuellt samt i grupp. De senaste 19 åren har han coachat cirka 50 chefer/ledare per år och är idag uppe i runt 1000 chefer totalt. Han ansvarar för genomförandet av “Ledarprogrammet” på Alliator AB med tillhörande individuell coaching/handledning mellan kunskapsblocken. Områden som hanteras i ledarprogrammen är målstyrning, kommunikation, förändringspsykologi, delegering, laganda, personalsamtal, kompetensutveckling, konflikthantering, tidshantering, retorik samt grupputveckling…

– Det finns c:a 500 000 ledare i Sverige idag. De har ett av de svåraste, roligaste men också mest energikrävande jobb som finns. Många har blivit chefer för att de varit duktiga specialister tidigare och nu ska de lära och motivera andra att göra det de själva gjorde tidigare. Det är ibland svårt att vara ledare i sin chefsroll, att sätta mål, att genomföra aktiviteter tillsammans med medarbetarna och att följa upp arbetet. Att kunna motivera och utveckla varje individ på ordinarie arbetstid dessutom, det är vid sådana här situationer insatsen som “bollplank” ger störst effekt.” säger Stefan.

Senaste från skribenten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: