Ange ditt sökord

Annons:

Vit fläck efter frysbehandling av basalcellscancer

Hej. Tog bort basalcellscancer på näsan, allt är nu läkt men jag har fått en vit cirkel när cancern fanns, det ser konstigt ut. Läkaren nämnde inget om att pigmenten på näsan skulle försvinna i samband med frysning. Är det livslångt så blir det väl smink som måste läggas på näsan för att ta bort den vita cirkeln.

Man, 62 år

Ibland läker dessvärre huden efter kryobehandling med permanenta pigmentförändringar vilket det låter som att du kan ha fått. Så ja, sannolikt är det bara sminka över som kan göras fall du känner att du vill dölja det.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Sofia Åkerlund
Dermatologi
Uppdaterad: 27 juni, 2024 Publicerad: 27 juni, 2024

Liknande frågor

Hud & Hår

Tetralysal

Hejsan! Jag är en kille som har kraftig acne och min läkare har ordinerat mig Tetralysal (lymecyclin). Eftersom det är ett antibiotikum undrar jag om man kan dricka alkohol samtidigt som man intar dessa?

Hud & Hår

Smärta vid beröring

Hej!Jag får ibland områden på huden, kan variera från 4-5 cm i diameter upp till 20 cm, där jag upplever smärta vid beröring, och ibland värker det till utan beröring, i just det området. Det hela känns alltså som om huden blivit överkänslig för beröring. Det brukar vara några dagar, och sedan försvinna. Det dyker upp på helt olika ställen på kroppen, med några månaders mellanrum. Det syns inget på själva hudpartiet i sig, det ser helt normalt ut. Vad beror detta på? Tacksam för svar.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: