Ange ditt sökord

Annons:

Varför känns det som om att det “rinner bakom öronen”?

Läste frågan om "att det rinner bakom örorna".Jag har exakt samma problem,men bara bakom ett öra. Vad kan det vara? Det kommer helt plötsligt, sen kan det vara bra i ett par dagar sen börjar det igen:(.Tack på förhand / Rose-Marie 46

Har man besvär med ett eller båda öronen bör det som alltid undersökas av läkare med intresse och kunskap av öron, samt att man har utrustning för att se på detta samt för att kunna få en diagnos. Inte sällan kan man få besvär av den här typen efter en långvarig infektion. Det kan blir ett undertryck i mellanörat, samt även ansamling av vätska som ger hörselnedsättning samt lockkänsla och även yrsel, samt tinnitus dvs ljudfenomen av olika slag

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Dåligt för hörseln att somna med musik i öronen?

Jag lyssnar gärna på radio via hörlurarna till min mobil när jag lägger mig på kvällen. Ofta, ja nästan alltid, somnar jag med lurarna i öronen och radion på.

Ögon & Öron

Ont i öronen vid bad

Hej! Min dotter har under en längre tid fått ont i öronen när hon badar/simmar, alltså när hon är under vattnet.

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: