Ange ditt sökord

Annons:

Varför känns det som om att det “rinner bakom öronen”?

Läste frågan om “att det rinner bakom örorna”.Jag har exakt samma problem,men bara bakom ett öra. Vad kan det vara? Det kommer helt plötsligt, sen kan det vara bra i ett par dagar sen börjar det igen:(.Tack på förhand / Rose-Marie 46

Har man besvär med ett eller båda öronen bör det som alltid undersökas av läkare med intresse och kunskap av öron, samt att man har utrustning för att se på detta samt för att kunna få en diagnos. Inte sällan kan man få besvär av den här typen efter en långvarig infektion. Det kan blir ett undertryck i mellanörat, samt även ansamling av vätska som ger hörselnedsättning samt lockkänsla och även yrsel, samt tinnitus dvs ljudfenomen av olika slag

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Tips vid mycket öronvax

Jag är lite kluven när det kommer till det här med att topsa öronen. Man har ju hört det ena och det andra om hur farligt det är att stoppa in bomullstoppar i hörselgången, men jag har så mycket vax och var för inte så länge sedan inne på vårdcentralen för att spola bort en vaxpropp. Har du några tips på vad jag kan använda för att förebygga uppkomsten av vaxpropp.

Ögon & Öron

Lock i örat

I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på?

Ögon & Öron

Dåligt för hörseln att somna med musik i öronen?

Jag lyssnar gärna på radio via hörlurarna till min mobil när jag lägger mig på kvällen. Ofta, ja nästan alltid, somnar jag med lurarna i öronen och radion på.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: