Ange ditt sökord

Annons:

Vad gör jag åt återkommande vaglar?

På senaste har jag haft problem med att få återkommande vaglar, vilket jag aldrig har haft tidigare. Jag undrar vad detta beror på? Jag minns inte att jag har börjat med någon ny produkt heller. Snälla ge mig tips på vad jag kan göra och hur jag får dem att försvinna.

Vaglar kan vara besvärliga, ibland kan det bero på att ögonlocket eller ögonlockskanterna är torra men även stress och hormonförändringar kan ge uppkomst av vaglar. Massera eller badda med varmt vatten så kan den läka ut snabbare. Är du torr på ögonlocken så kan du prova med mjukgörande ögonsalva för att se om det förebygger dina bekymmer.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Jenny Petersson
Apotekschef
Uppdaterad: 2 december, 2022 Publicerad: 2 december, 2022

Liknande frågor

Ögon & Öron

Vad kan jag göra åt rinnande ögon?

Jag har problem med rinnande ögon. Så fort jag går ut rinner det ur ögonen, det spelar ingen roll om jag har linser eller glasögon, det rinner ändå. Vad är dina bästa tips?

Ögon & Öron

Vad är ögonmigrän?

Vad är ögonmigrän? Och är det farligt?

Ögon & Öron

Ska man ta bort öronvax?

Hej! Jag undrar om man ska ta väck vax i örat eller om det ska vara där?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: