Ange ditt sökord

Annons:

Vad är Reaktiv Hypoglykemi?

Fick diagnosen Reaktiv Hypoglykemi i augusti förra året,fick inget svar av min doktor VAD det är? Har bara fått veta att jag inte ska äta socker,vetemjöl o andra snabba kolhydrater. Måste äta med 2h emellan,vilket känns jobbigt. Så har jag nu levt snart 1 år och får fortfarande inget svar på det jag vill veta. Vad är reaktiv hypoglykemi? Varifrån kommer det (Har blivit testad för insulinom) och ska jag leva i detta mat-fängelse resten av livet? 9kg har jag gått ner, men det är mycket kvar, Äter Guarem 3ggr / Carola, 39

Med Hypoglykemi menar man lågt blodsocker. Vad du har reagerat på, tycks vara oklart. Jag tycker du skall vända dig till diabetesläkaren igen och tala genom problematiken och även får tillfälle att tala med en dietist om vad du skall ha för kost.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Diabetes

Kreatin farligt för njurarna?

Hej! Har diabetes typ 1 och har styrketränat ett antal år och har nyss börjat ta kreatin som tillskott.

Diabetes

Kan diabetiker äta mango?

Får jag som diabetiker äta mango?

Diabetes

Problem att hålla tätt vid diabetes

Hejsan! Jag har diagnostiserad diabetes 2. När jag är förkyld och hostar kissar jag på mig (läcker ut lite urin). Vad är felet?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.