Ange ditt sökord

Annons:

Svullen öronsnibb

Jag fick för ungefär 1 månad sen en svullen öronsnibb.Sen la svullnaden sej lite och jag blev röd och svullen på kinden,samma sida som örat.Det blev små upphöjningar.Jag gick till läkaren ,men dom visste inte vad det var.Fick penicillin o det tog två veckor innan det gick bort.Nu fick jag svullen örsnibb igen,samma sida o nu börjar det på kinden.Jag undrar vad detta är.Om jag ännu en gång får uppsöka läkare.Det är inte så stort än. Tacksam för svar. Shirely, 58 år

Om du får feber i samband med dessa svullnader kan detta vara rosfeber. Och får du det upprepat kan ev. en längre antibiotikakur behövas. Du bör tala med din doktor igen.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!