Ange ditt sökord

Annons:

Svårt att sova

Hej! Jag har väldigt svårt att sova ja elr svårt att komma till ro till att sova! Kan ligga och vrida mig i timmar, är verkligen jobbigt! Har haft problem med de ganska länge nu! finna de någon hjälp man kan få? Typ någon insomningstablett som får en att komma till ro? Orkar inte ha de så här längre. MVH Simone (22år)

Sömnsvårigheter av olika slag stöter jag ofta på i min vardag som läkare. Innan man skriver ut någon medicin är det mycket viktigt att först analysera på vilket vis det är bekymmersamt. Alltför många människor har genom åren fått sömntabletter på tok för lättvindigt utskrivna och lätt blivit beroende av dessa. Det finns många metoder man kan pröva innan man tar till tabletter. Då detta är individuellt måste man försöka att lösa detta från fall till fall.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 18 april, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Smärta i magen av apelsinjuice

Hej! Jag har en fråga angående min mage och drickandet av apelsinjuice.

Mage & Tarm

Kaffe – dricka eller inte dricka?

Hur är det med kaffe egentligen, ska man dricka eller inte. Läser olika saker, ena dagen bra, andra inte. Utan min kopp på morgonen får jag inte gå på toa. Hälsningar Bertil

Mat & Vitaminer

Farligt äta för mycket zink?

Hejsan! Jag undrar om det kan vara farligt att äta för mycket zink? Mvh Lasse, 33

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!