Ange ditt sökord

Annons:

Svårt att sova

Hej! Jag har väldigt svårt att sova ja elr svårt att komma till ro till att sova! Kan ligga och vrida mig i timmar, är verkligen jobbigt! Har haft problem med de ganska länge nu! finna de någon hjälp man kan få? Typ någon insomningstablett som får en att komma till ro? Orkar inte ha de så här längre. MVH Simone (22år)

Sömnsvårigheter av olika slag stöter jag ofta på i min vardag som läkare. Innan man skriver ut någon medicin är det mycket viktigt att först analysera på vilket vis det är bekymmersamt. Alltför många människor har genom åren fått sömntabletter på tok för lättvindigt utskrivna och lätt blivit beroende av dessa. Det finns många metoder man kan pröva innan man tar till tabletter. Då detta är individuellt måste man försöka att lösa detta från fall till fall.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 18 april, 2011

Liknande frågor

Mat & Vitaminer

Är rädd att barnen blir uttorkade

Hej Apotekaren, mina barn vägrar att dricka vätskeersättning under somrarna och vi är alltid ute mycket om dagarna. Finns det något annat jag kan ge dem så jag slipper vara orolig för att de blir uttorkade?

Mat & Vitaminer

Får jag i mig allt jag borde?

Jag har inte ätit kött på flera år men har nyligen börjat utesluta även fisk och nu har jag börjat bli orolig över om jag inte får i mig allt jag ska. Jag har nämligen börjat känna mig tröttare om dagarna. Finns det något tillskott som jag borde äta?

Mage & Tarm

Antiinflammatorisk kost

Jag är intresserad av antiinflammatorisk kost och har köpt en bok med recept. Nu undrar jag om och hur antiinflammatorisk kost kan påverka min kropp på ett positivt sätt?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.