Ange ditt sökord

Annons:

Skönhetsopera min stora näsa

Jag funderar på att skönhetsopera min stora fula näsa, som även är dålig på att uppfylla sin funktion, dvs att jag ska kunna andas fritt genom den. Och därför undrar jag vad det finns för kliniker i Göteborg som kan utföra sådana operationer?

Docent Anders Cervin svarar:
Hej! Du kan vända dig till privata plastikkirurger men om du har problem med att andas genom näsan, ska du i första hand tala med en ÖNH-läkare som opererar näsor. De har ofta mer kännedom om vad man kan göra på insidan av näsan för att förbättra näsandningen och kan göra vid utsidan samtidigt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Publicerad: 29 juni, 2009

Liknande frågor

Är jag pollenallergiker?

Hej! Hur vet jag om jag är pollenallergiker? Jag har hostat som en tok i en vecka samt varit täppt i näsan. Det har även satt sig på stämbanden. Testerna på sjukhuset har jag förstått att man endast kan ta under hösten.

Astma och slem i halsen

Hejsan! Min son, som är 16 år, lider av att han har mycket slem i halsen konstant. Han har, sedan ett par månader tillbaka, fått veta att han har astma.

Allergivänliga hundar

Hej! Allergivänliga hundar, finns det? Vad kan hända om barnet utsätts för hundar trots allergi? Finns det risk att barnet utvecklar andra allergier? Tack. Mvh.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!

Hej och välkommen till DOKTORN.com

Vi kan nu stolt presentera flera nyheter på sajten. Vi vet att du kommer att känna igen DOKTORN samtidigt som nyheterna ger dig ännu fler möjligheter. Vill du läsa mer om vad nyheterna innebär gör du det på doktorn.com/faq