Ange ditt sökord

Annons:

Rinnande ögon

Jag har problem med mina ögon. I många års tid har de runnit så fort jag går ut, sommar som vinter, även när det inte blåser. Det blir bara värre och värre. Om jag lutar mig framåt är det samma problem, kan inte sköta min trädgård längre. Vad ska jag göra? Carina, 62

Det är inte lätt att bota det här problemet med rinnande ögon. Har du inte varit hos läkare bör du göra detta för att se hur det står till med tårkanalerna, tilltäppta eller inte? Hur ser slemhinnorna ut i övrigt? Problem med dessa på något vis?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Lock i örat

I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på?

Ögon & Öron

Dåligt för hörseln att somna med musik i öronen?

Jag lyssnar gärna på radio via hörlurarna till min mobil när jag lägger mig på kvällen. Ofta, ja nästan alltid, somnar jag med lurarna i öronen och radion på.

Ögon & Öron

Ont i öronen vid bad

Hej! Min dotter har under en längre tid fått ont i öronen när hon badar/simmar, alltså när hon är under vattnet.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: