Ange ditt sökord

Annons:

Problem med ögat

Hej! I mitt vänstra nedre ögonlock på insidan i mitten, mot ögat så sitter det ett ca 5-7 mm vitt avlångt, ett ganska platt utslag. Det skaver mot ögat när jag är torr i ögat eller blinkar, ibland så rinner det mycket tårvätska. Såg den för ca 2 veckor sedan då det gjorde ont i ögats nedre del. Ingen infektion vad jag kan se =inget rött runtom eller ömmande. Ser ut som en liten vit larv. Den ligger ganska ytligt. Vad kan detta vara? Kan sända foto om ni vill se. Tackar på förhand. Lise-Lotte, 50

Om man har en förändring som man inte riktigt känner igen bör du söka för detta för att se vad det handlar om!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Ögon & Öron

Varför har jag blixtrande framför ögonen när jag vaknar på morgonen?

Hej!! Vad beror det på när man ser en blixt framför ögat. Varje morgon när jag vaknar och ska öppna ögonen så blixtrar det framdör mitt högra öga.

Ögon & Öron

Lock i örat

Hej! I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på? Hälsningar, B.E

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!