Fråga Doktorn

Fråga Doktorn

Ställ fråga!

Senaste frågan

Vit sörja i ljumskarna

Hej! Jag undrar: varje dag får jag en vit sörja i ljumskarna och det kliar kraftigt. Vad beror det på? Tacksam för svar.

Mvh Larry, 66

Professor - Jan Gustafsson
Seniorprofessor i pediatrik vid Institutionen för kvinnors och barns hälsa vid Uppsala universitet.
Jan Gustafsson är även med i forskargruppen Pediatrisk inflammations- och metabolismforskning samt barnhälsa.
Thomas Sejersen
Professor, överläkare
Thomas Sejersen är professor och överläkare vid Neuropediatriska avdelningen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset.
Apotekare - Nahid Månsson
Apotekare sedan 1991 och apotekschef på Apoteksgruppen Västerhaninge. Hon svarar på alla dina frågor om läkemedelsanvändning och egenvård.
Dietist - Sofia Antonsson
Leg dietist och expert på maghälsa. Driver företaget Belly Balance där hon hjälper personer med IBS.
RFSU
Här hjälper RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning, till att svara på frågor som rör sex och samliv. Vid publicering maskeras namnen så att frågeställaren och den som eventuellt ingår i frågan kan vara anonym. Frågorna besvaras i omgångar varje månad och Redaktionen väljer ut frågorna i omgångar, vi kan därför inte garantera att just din fråga besvaras. Är ditt ärende av akut natur ber vi dig i stället vända dig direkt till sjukvården.
Thomas Kjellström
Docent och f.d. överläkare.
Thomas Kjellström är docent och före detta överläkare i internmedicin och endokrinologi vid Helsingborgs lasarett.
Hud- sex- samliv - Anders Hallén
Anders Hallén besvarar frågor inom området "Hud & Hår" samt "Sex & Samliv.
Anders Hallén är en av landets absolut tyngsta hudläkare som har hjälpt flera generationer med deras hudproblem i Uppsala, där han i mer än 30 års tid varit verksam vid hudkliniken, Akademiska sjukhuset. Där har han arbetat med patienter, forskat (Anders är disputerad) och varit chef. Förutom detta har dr Hallén också tidigare drivit privat hudmottagning i Uppsala under många år. Det är därför mycket svårt att hitta något område inom hudsjukvård som Anders inte behärskar eller något problem som han inte sett och fixat många gånger tidigare. Hallén är en av de hudläkare som andra hudläkare gärna rådfrågar vid tveksamheter och hans patienter vittnar ofta om att deras hudsjukdomar bedöms och behandlas snabbt, korrekt och på ett mycket praktiskt sätt.
Allmänläkare - Anders Halvarsson
Allmänläkaren Anders Halvarsson svarar på frågor från våra besökare när vi inte har någon "extern" expert som hjälper oss. Det gör Anders till vår "husläkare" här på www.doktorn.com och vi är väldigt glada över att ha honom ombord då han är fantastiskt kompetent, erfaren och bra på att svara på era frågor.Välj område: de områden som inte har någon annan person angiven (se respektive läkare)
Anders är privatpraktiserande läkare specialiserad i allmän medicin och arbetar på läkarhuset i Karlstad. Har tidigare medverkat i TV, SVT2, under 1990-2002, i programmet "Livslust". Han har även skrivit två böcker om sjukdomar och andra medicinska angelägenheter. Tänk på när ni ställer frågorna att ni håller det kort och konkret - detta underlättar för läkarna när de svarar och för läsarna när de vill ta till sig av andras tankar, problem, funderingar och oro.
 

Veckans fråga

Har du pollenallergi?

Nyhetsbrev

E-postadress