Ange ditt sökord

Annons:

”Ofarliga epitelavlagringar i tonsillklyftor” – Mia (20) – För ett halvår sen fick jag vita

Jag blev nervös och trodde att jag skulle få halsfluss, som haft det några gånger förut. Men jag var helt frisk; inte ens en liten förkylning eller ont i halsen. Efter 1-2 veckor försvann prickarna utan symtom. Efter lika lång tid kom de tillbaka men försvann igen efter 1-2 veckor. Jag blir inte sjuk. Prickarna känns med tungan nästan jämt men bara på högra tonsillen, med jämna mellanrum över ett halvår nu. Vad kan det vara?

Skrivet av Olle Zetterström...
Troligen ofarligt; kanske små proppar av epitelavlagringar i lite större tonsillklyftor.

I artikeln om halsfluss kan du läsa mer om sjukdomens symptom

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 3 juni, 2009

Liknande frågor

Luftvägarna & Allergi

Torra ögon under vintern

Jag har så otroligt torra ögon, som gör att jag känner mig tröttare än vad jag är. Det blir så mycket värre under vintern också. Kan det orsakas av torr luft? Finns det pollen som blommar under vintern? Jag är pollenallergiker också.

Luftvägarna & Allergi

Nysattacker

Lider av plötsliga nysattacker och får en våldsam snuva. Hade dessa besvär 2 månader, men nu är det bättre. Nysattackerna får jag fortfarande, som jag ser det utan anledning. Är inte allergisk, kan i alla fall inte peka på något särskilt. Använder CPAP. Kan man vara allergisk mot sig själv?

Barn & Graviditet

Varför blöder min son näsblod när han är förkyld?

Min son är förkyld och han blöder nästan alltid näsblod när han snyter sig mycket när han är förkyld. Kan vi göra något åt det eller är det vanligt att vissa gör det?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: