Ange ditt sökord

Annons:

”Ofarliga epitelavlagringar i tonsillklyftor” – Mia (20) – För ett halvår sen fick jag vita

Jag blev nervös och trodde att jag skulle få halsfluss, som haft det några gånger förut. Men jag var helt frisk; inte ens en liten förkylning eller ont i halsen. Efter 1-2 veckor försvann prickarna utan symtom. Efter lika lång tid kom de tillbaka men försvann igen efter 1-2 veckor. Jag blir inte sjuk. Prickarna känns med tungan nästan jämt men bara på högra tonsillen, med jämna mellanrum över ett halvår nu. Vad kan det vara?

Skrivet av Olle Zetterström...
Troligen ofarligt; kanske små proppar av epitelavlagringar i lite större tonsillklyftor.

I artikeln om halsfluss kan du läsa mer om sjukdomens symptom

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 3 juni, 2009

Liknande frågor

Vilken typ av munskydd är bäst?

Hej, nu när det är viktigare än någonsin med munskydd och att hålla avstånd undrar jag vilken typ av engångsmunskydd som anses vara bäst?

Spelar märket på allergimedicinen någon roll?

Min son känner av pollen väldigt mycket och jag undrar hur jag ska tänka när jag köper allergimedicin och behöver tabletter, ögondroppar och nässpray... Spelar det någon roll att de är av olika fabrikat eftersom det sällan finns allt av samma?

Hur klarar jag av pollensäsongen?

Snart är våren på intåg och jag kan inte vara den enda som blir jätteallergisk så fort pollensäsongen är igång. Mitt problem är att jag blir trött och hängig av många allergitabletter. Har du något tips på hur man klarar pollensäsongen på bästa sätt?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: