Ange ditt sökord

Annons:

”Ofarliga epitelavlagringar i tonsillklyftor” – Mia (20) – För ett halvår sen fick jag vita

Jag blev nervös och trodde att jag skulle få halsfluss, som haft det några gånger förut. Men jag var helt frisk; inte ens en liten förkylning eller ont i halsen. Efter 1-2 veckor försvann prickarna utan symtom. Efter lika lång tid kom de tillbaka men försvann igen efter 1-2 veckor. Jag blir inte sjuk. Prickarna känns med tungan nästan jämt men bara på högra tonsillen, med jämna mellanrum över ett halvår nu. Vad kan det vara?

Skrivet av Olle Zetterström...
Troligen ofarligt; kanske små proppar av epitelavlagringar i lite större tonsillklyftor.

I artikeln om halsfluss kan du läsa mer om sjukdomens symptom

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 3 juni, 2009

Liknande frågor

Röda och kliande ögon av pollen

Våren är min absoluta favoritårstid om det inte vore för min fruktansvärda pollenallergi. Mina ögon kliar konstant och de blir helt rödsprängda. Vad kan jag göra för att få bort mina röda kliande ögon och faktiskt kunna våga mig ut under pollensäsongen? Jag är så trött på att äta olika tabletter som inte hjälper.

Bättre liv

Hur håller jag mig rökfri?

Jag har satt som nyårslöfte att sluta röka! Det har varit svårt så här i början, men jag har lyckats hålla det än så länge. Har du några tips på bra preparat och produkter som kan hjälpa mig att lyckas hålla mitt nyårslöfte?

Luftvägarna & Allergi

Kan rinnande näsa vara allergi?

Min dotter på 13 år har under de senaste två månaderna haft konstant rinnande näsa. Hon känner sig inte förkyld i övrigt. Vi har testat några olika nässprayer, men ingen har helt hjälpt. Har du några värdefulla tips på vad som kan hjälpa? Kan det vara någon form av allergi?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: