Ange ditt sökord

Annons:

Mitt öra fick för högt tryck när jag badade och jag hör ett klick-ljud – är trumhinnan spräckt?

Hej hej! Igår så var jag ute och badade med familjen, jag simmade ner mot botten och kände att trycket i vänstra öra blev allt större sedan small det till i örat. När man trycker på örat hörs det ett litet klick-ljud istället. Har jag spräckt trumhinnan eller något liknande? Behöver jag undersöka örat? Behöver jag medicin? Tack på förhand! /Jonas, 15

Är det ont i örat efter en händelse som nämns och det inte släpper inom ett dygn skall man alltid få sitt öra undersökt. Är det en vaxpropp som nu börjat trycka på trumhionnan eller har den spruckit?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Ögon & Öron

Varför har jag blixtrande framför ögonen när jag vaknar på morgonen?

Hej!! Vad beror det på när man ser en blixt framför ögat. Varje morgon när jag vaknar och ska öppna ögonen så blixtrar det framdör mitt högra öga.

Ögon & Öron

Lock i örat

Hej! I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på? Hälsningar, B.E

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: