Ange ditt sökord

Annons:

Min syn förändrades helt plötsligt och jag gjorde en starroperation för fem år sedan och såg bra efter dess. Vad är det som händer?

Två ggr (mars-april) har jag helt plötsligt märkt att synen försämrats. Jag kan inte se klart, dvs jag kan inte läsa, texten blir suddig och skakig. Det håller på en stund, kanske en kvart en halvtimma, sedan går det över och jag får en molande huvudvärk. Jag använder glasögon och gjorde en grå-starroperation för ca fem år sedan. Har aldrig haft problem med synen sedan dess.

Föreligger de här symtomen tycker jag att du bör söka ögonläkare igen för detta. Man bör vidare se på blodprover med sockervärde, blodfetter. Fortgår besvären bör man kanske kontrollera cirkulationen i halsens blodkärt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Dåligt för hörseln att somna med musik i öronen?

Jag lyssnar gärna på radio via hörlurarna till min mobil när jag lägger mig på kvällen. Ofta, ja nästan alltid, somnar jag med lurarna i öronen och radion på.

Ögon & Öron

Ont i öronen vid bad

Hej! Min dotter har under en längre tid fått ont i öronen när hon badar/simmar, alltså när hon är under vattnet.

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: