Ange ditt sökord

Annons:

Min dotter har lock för öronen

Hejsan. Min dotter på 19år har sökt läkare nu 2 ggr för hon har lock i öronen och hör sig själv när hon pratar. Stänger hon örat med fingret och ruskar i örat hör man riktigt hur mycket vätska som finns bakom örat. När hon vaknar är hon blöt i örat, som vatten. Hon blev rekommenderad nässpray som hon använt fast hon inte är förkyld och blåsa och blåsa tills det smäller i öronen. Men blev att blöda näsblod av nässprayen efter 6 dagar. Vad är det som händer?

Hej Hon bör gå till en Öron-näs och halsläkare som kan undersöka öronen i mikroskop. Kan bero på vätska bakom trumhinnan.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Röda och kliande ögon av pollen

Våren är min absoluta favoritårstid om det inte vore för min fruktansvärda pollenallergi. Mina ögon kliar konstant och de blir helt rödsprängda. Vad kan jag göra för att få bort mina röda kliande ögon och faktiskt kunna våga mig ut under pollensäsongen? Jag är så trött på att äta olika tabletter som inte hjälper.

Bättre liv

Hur håller jag mig rökfri?

Jag har satt som nyårslöfte att sluta röka! Det har varit svårt så här i början, men jag har lyckats hålla det än så länge. Har du några tips på bra preparat och produkter som kan hjälpa mig att lyckas hålla mitt nyårslöfte?

Luftvägarna & Allergi

Kan rinnande näsa vara allergi?

Min dotter på 13 år har under de senaste två månaderna haft konstant rinnande näsa. Hon känner sig inte förkyld i övrigt. Vi har testat några olika nässprayer, men ingen har helt hjälpt. Har du några värdefulla tips på vad som kan hjälpa? Kan det vara någon form av allergi?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: